Recollida de Mobles a Barcelona

 

 

Els passos a seguir perquè passem a recollir els seus mobles i trastos a Barcelona són els següents:

Truqui’ns al 934503748 o al 627298646, per concertar dia i hora amb nosaltres. Expliqui’ns aproximadament que és el que té per que passem a recollir ja que en algunes ocasions ja li podrem donar una valoració aproximada del cost que tindrà el recollir els seus mobles per telèfon.

En cas que no puguem, no es preocupi, nosaltres ens desplacem fins al seu domicili o local, per valorar els costos que ocasioni el retirar els mobles i li oferirem un preu just i econòmic. Operem a Barcelona i rodalies.

El dia de la recollida de mobles, el nostre equip es presentarà al seu domicili o local a Barcelona puntualment li confirmarà el preu o el valorarà de nou (pot ser que sigui superior o inferior). Si vostè està d’acord, procedirem a retirar els mobles o trastos, vostè no haurà de carregar res, nosaltres ens encarreguem de tot, només ens assenyala els mobles i trastos que hem de retirar i nosaltres carregarem tots els mobles i trastos que calgui recollir els portarem al nostre camió, deixant-ho tot recollit i net.

Per a nosaltres No és només escombraries! Estem compromesos amb el Medi Ambient i amb els més necessitats, fem el màxim possible per reciclar tot el recollit de manera selectiva, donem part dels mobles i trastos recollits als més necessitats. La resta, el que ja no és aprofitable, el reciclem en abocadors autoritzats, garantint que no quedarà tirat a algun lloc on no es pugui llençar escombraries ja que això, podria ocasionale altes sancions administratives.

Penseu en Verd i recicli correctament, conservar la nostra naturalesa no preu.